2025 LGS Tunceli Lise Yüzdelik Dilimleri ve Taban Puanları (MEB)

10.09.2024
A+
A-

2025 LGS Tunceli Lise Yüzdelik Dilimleri, taban puanları kontenjanları, pansiyon durumu, öğretim süresi, öğretim şekli ve yabancı dil eğitimi hakkında bilgi vereceğiz.

2025 LGS Tunceli Lise Yüzdelik Dilimleri ve Taban Puanları (MEB)

2025 LGS Tunceli Lise Yüzdelik Dilimleri ve Taban Puanları (MEB)

2025 Liseye Giriş Sınavı (LGS) sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sitesi üzerinden ilan edildi. Sınav sonuçlarını öğrenen öğrenciler nitelikli liselerin puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırmaya başladı. Nitelikli okullar arasında Fen Bilimleri Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Liseleri ve çeşitli meslek ve imam hatip liseleri yer almaktadır. Bu yazımızda sizlere 2025 LGS Tunceli Lise Yüzdelik Dilimleri, Kontenjanları, Pansiyon durumu, öğretim süresi, öğretim şekli ve yabancı dil eğitimi hakkında bilgi vereceğiz.

UYARI: 2024 LGS sonuçları içerisinde adayların yüzdelik dilimlerine yer verildi. Lise yerleştirme işlemi yapılırken sınav sonuç belgesindeki yüzdelik dilimler üzerinden değerlendirme yapılacaktır. Bu yüzden tercihlerinizi yüzdelik dilim ile yapmalısınız.

 

NOT: Aşağıdaki tabloda yer alan bilgiler  LGS Tercih Kılavuzuna göre düzenlenmiş ve MEB tarafından yayımlanmıştır. Yani tamamen gerçek ve MEB tarafından belirtilen bilgilerden oluşmaktadır. Aşağıda yer alan bilgilere e-okul üzerinden de ulaşabilirsiniz.

2025 LGS Tunceli Liselerinin Yüzdelik Dilimleri ve Taban Puanları

Okul AdıOkul TürüYabancı DiliKontenjanTaban PuanıYüzdelik Dilim
Tunceli / Merkez / Tunceli Türk Telekom Fen LisesiFen Lisesiİngilizce60398,832213,06
Tunceli / Merkez / Tunceli Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce60367,533219,72
Tunceli / Merkez / Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Harita-Tapu-Kadastro Alanı (Sınavlı)Anadolu Meslek Programıİngilizce30204,30388
Tunceli / Pertek / Pertek Anadolu İmam Hatip Lisesi / Fen ve Sosyal Bilimler ProgramıAnadolu İmam Hatip Lisesiİngilizce24187,037296,34

TAVSİYE YAZILARIMIZ

2025 Lise Yüzdelik Dilimleri için Tıklayınız

LGS Konuları ve Soru Dağılımı için TIKLAYINIZ

LGS Kitap Önerileri Kaynak Kitap Tavsiyeleri için TIKLAYINIZ

LGS Çalışma Programı İndirmek için TIKLAYINIZ

LGS Deneme Sınavı PDF indirmek için TIKLAYINIZ

LGS Çıkmış TÜM soruları indirmek için TIKLAYINIZ

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.