2024 MEB EKYS Soru ve Cevapları PDF İndir

18.02.2024
A+
A-

2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı soru ve cevapları ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Sınava giren yönetici adayları EKYS soru ve cevaplarını merak ediyordu. Bugün itibariyle aday işlemleri sisteminden girerek soruları ve cevaplarını inceleme imkanı bulacaklar.

2024 MEB EKYS Soru ve Cevapları PDF İndir

2024 MEB EKYS Soru ve Cevapları PDF İndir

2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı soru ve cevapları ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Sınava giren yönetici adayları EKYS soru ve cevaplarını merak ediyordu. Bugün itibariyle aday işlemleri sisteminden girerek soruları ve cevaplarını inceleme imkanı bulacaklar. Sınava giremeyen adaylar ise 2024 EKYS soru ve cevaplarını PDF olarak indirmek isterlerse sosyal medya üzerinden araştırma yaparak bulabilirler. 

2024 MEB EKYS Soru ve Cevaplarını Nasıl İndirebilirim?

18 Şubat 2024 tarihinde uygulanan 2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’nın (2024-MEB-EKYS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı’nın %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 18 Şubat 2024 tarihinde saat 13.50’den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci 28 Şubat 2024 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

ekys_soru_cevaplari

MEB EKYS Soru ve Cevaplarını Nasıl İndirebilirim

 

2024-MEB-EKYS  Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İNDİR !

 

EKYS Puan Hesaplama Robotu | Kaç Net Kaç Puan

MEB Eğitim Yönetimi Sertifikası Nasıl Alınır?

2024 EKYS Mülakat Soruları PDF İndir

EKYS Sözlü Sınav Konuları & EK-3 Formu

2024 EKYS Ne Zaman Açıklanacak?

2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ÖSYM sınav takviminde 8 Mart 2024 tarihinde açıklanacağı belirtilmiştir. Sınav sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

2024 EKYS Zor mu? Kolay mıydı?

18 Şubat 2024 tarihinde yapılan EKYS sınava giren adaylar sınavın zorluğu ve kolaylığı konusunda değerlendirme yaptıkları taktirde bu konu hakkında bilgi sahibi olacağız. Fakat sosyal medya ve telegram gruplarından aldığım bilgiye göre sınavın geçen seneye göre zor olduğu yönünde oldu. ÖSYM ayrıntı bilgiler ile yönetici adaylarının aklını karıştırmışa benziyor. Aşağıdan yorum yaparak siz de fikrinizi belirtebilirsiniz.

2024 EKYS Puanlama İşlemi Nasıl yapılıyor?

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavında adaylara 80 adet soru yöneltilmektedir. Tüm soruları yanıtlayan yönetici adayı sınavdan 100 puan almaktadır. Bu da her bir sorunun 1.25 puan değerinde olduğu anlamına geliyor. Ayrıca yanlışlar doğruyu götürmez. 2024 EKYS Hesaplama Robotunu kullanarak puanınızı ve mülakata çağrılıp çağrılmama durumunuzu tespite edebilirsiniz. 2023 ekys soru ve cevapları, ekys soruları indir 2023, ekys soru ve cevap pdf indir,2023 ekys pdf indir

Tavsiye Yazılarımız

EKYS Çalışma Notları İndir

EKYS Konuları ve Soru Dağılımları Neler? için TIKLAYINIZ

EKYS Youtube Kanal ve Kaynak Önerileri için TIKLAYINIZ

MEB EKYS Başvuru Şartları Neler? Kimler Başvurabilir?

EKYS Kitap Önerileri | Müdür Yardımcılığı Sınavı Kitap Tavsiyeleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.