MEB YKS 1.Dönem Tekrar Testleri İNDİR

11.08.2022
A+
A-
MEB YKS 1.Dönem Tekrar Testleri İNDİR

MEB YKS 1.Dönem Tekrar Testleri İNDİR

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk lise öğrencilerinin çözmesi için 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf birinci döneme ait derslerin müfredat ve kazanımlarını kapsayan 490 sorudan oluşan bir dizi test yayımladı. Üniversite sınavına hazırlanan adayların gireceği Yükseköğretim Kurumları sınavının (YKS) konu kapsamı bir dönem olarak belirlenmişti.

Bu doğrultuda hazırlanan testler öğrencilerin indirmesi için MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden “http://odsgm.meb.gov.tr/” yayımlanmıştı. Sizler için MEB YKS 1.Dönem Tekrar Testleri İNDİR aşağıda sınıf düzeylerine uygun olarak paylaşıyoruz.

9. Sınıf Tekrar Testleri için Tıklayınız.

10. Sınıf Tekrar Testleri için Tıklayınız.

11. Sınıf Tekrar Testleri için Tıklayınız.

12. Sınıf Tekrar Testleri için Tıklayınız.

Uzaktan eğitim süreci hali hazırda devam ediyorken öğrencilere sunulan bu soru paketi onların çalışmalarını olumlu yönde etkileyecektir. YKS‘ye hazırlanan adayların MEB tarafından yayımlanan bu soruları çözmesini öneriyoruz. 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf birinci döneme ait derslerin konularını kapsayacak şekilde düzenlenen sorular ile sınavdaki kapsamı daha iyi anlamış olacaksınız.

 

Yukarıdaki bağlantıları kullanarak size sunulan 490 soruluk destek paketini indirebilirsiniz. YKS çalışmalarında sizlere faydalı olacaktır. Paylaşmış olduğumuz linkler Millî Eğitim Bakanlığına aittir. Herkese başarılar dileriz.

 

YKS (TYT-AYT) Konuları için TIKLAYINIZ

YKS (TYT-AYT) Çıkmış Soruları İndirmek için TIKLAYINIZ

YKS (TYT-AYT) MF-TM-TS Ders Çalışma Programları

YKS Kitap Önerileri için TIKLAYINIZ

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.